top of page

Vereniging

Over BC 't Pupke

B.C. ’t Pupke is opgericht in 1977 en geldt sindsdien als de gezelligste badmintonclub in Sevenum en omstreken. Bij ons speelt jong en oud, beginneling en gevorderde, in een gezellige en ongedwongen sfeer vriendschappelijk samen. Een ieder kan op zijn/haar niveau lekker badmintonnen van beginneling tot fanatieke competitiespeler.

BC 't Pupke is er voor iedereen!

Vanaf de jongste jeugd (badminton lerend op speelse wijze) tot de talentvolle competitiespelers is er professionele begeleiding en coaching. Naast de techniek, tactiek en spelinzicht wordt er aandacht geschonken aan het mentale en conditionele aspect van het badmintonspel.

Beginnend talent wordt intensief begeleid door kwaliteitsvolle coaching en trainingen. B.C. ’t Pupke is er echter niet alleen voor het (aanstormend) talent, maar biedt ook aan beginnelingen, recreanten en andere badmintonliefhebbers de mogelijkheid om deel te nemen aan competities (streekcompetitie en landelijke Bondscompetitie), vrijspelen en vriendschappelijke toernooien (“vriendjes- en vriendinnetjestoernooi”, familie Kersttoernooi, Joekstoernooi (Carnaval) en Hatseflats-toernooi).

Trainen

De trainingen vinden plaats op de dinsdagavond in sporthal “De Kruisweide” en beginnen om 18.30 uur voor de jongste jeugd en om 19.30 uur voor de competitiespelers. Vanaf 20.30 uur is er vrijspelen voor de competitiespelers en de senioren-recreanten.

Naderhand wordt er vaak nog gezellig nagepraat en geborreld aan de bar van onze sporthal “De Kruisweide Horeca”.

Speerpunten

Gezelligheid, sportiviteit (fair play) en teamspirit staan bij onze vereniging hoog in het vaandel, met natuurlijk de nodige aandacht voor het competitieve element.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden en geïnteresseerd in onze vereniging en wil je dolgraag een keertje komen meespelen? Dat is geen enkel probleem! Je mag een maand lang (4 keer) kosteloos komen meespelen. Kijk hier voor meer informatie of stuur even een mailtje naar het secretariaat van onze vereniging onder vermelding van jouw naam en telefoonnummer en je wordt dan op de dinsdagavond hartelijk welkom geheten!

bottom of page