Vereniging

Huisregels

Huisregels voor tijdens de Wedstrijd

Wees op tijd

Zorg dat je op het aangegeven tijdstip bij de sporthal bent. Bij alle thuis- en uitwedstrijden betekent dit dat je 15 minuten voor de wedstrijd omgekleed in de sporthal moet staan zodat je nog op kunt warmen en inspelen. Dit is belangrijk! 

Ziek zijn en blessures

Mocht je ziek zijn of om een andere hele goede reden niet mee kunnen doen, meld je dan zo snel mogelijk af bij je teamleider. Kun je deze echt niet bereiken dan kun je onze competitieleider, Patrick Berkelmans, bellen op telefoonnummer 06-12831612, zodat hij indien mogelijk nog voor een vervanger kan zorgen. 

Spelerspassen

De spelerspassen dienen bij elke wedstrijd meegenomen te worden, of er moet een kopie van de spelerspas in de klapper zitten. Zorg er dus zelf voor dat er een kopie van de spelerspas in de klapper van jouw team komt.

Kleding

Iedereen draagt tijdens de wedstrijden het Pupke-shirt (verkrijgbaar voor € 17,50 bij Gina) met een donkerblauwe of zwarte broek of rokje, donkere sokken en goede sportschoenen (dus geen stoffen schoenen!) en let op: geen zwarte zolen!

Sportiviteit

Aan het einde van elke wedstrijd geef je je tegenstander een hand.

 

Tussen de wedstrijden door mag je in het kleedlokaal om iets te drinken of te eten. Daarna is het de bedoeling dat je wacht op je volgende wedstrijd in de zaal en niet in materiaalhokken of kleedlokalen. Gebruik deze tijd om te kijken hoe je tegenstander of medespelers spelen. 

 

Opstelling

De opstelling kan ten alle tijden worden gewijzigd vóór aanvang van de wedstrijd.

Als er een team is wat bestaat uit alleen dames dan moeten de dames die als heer gaan spelen alle partijen van deze heer spelen. Het is niet toegestaan tussentijds te ruilen.

Bij een gemengd team van dames en heren geldt de regel dat de dames de partijen van de dames spelen en de heren van de heren. Dus in dit geval mag de dame geen partij van de heer spelen.

Verslag

Na de wedstrijd maak je samen met je team een verslag voor in het Klökske en voor de website, zodat iedereen die je niet heeft zien spelen kan lezen hoe het is gegaan. Dit kun je mailen naar hans-gina@outlook.com.

Regels omtrent Tellen

Aangezien alle competitieteams (bondsteams en streekteams) gelijktijdig hun de thuiswedstrijden spelen (9.30 -12.00 uur) levert elk team 1 teller per thuiswedstrijd tijdens het competitieseizoen. Indien nodig zal de zaalwacht, Patrick Berkelmans en/of Hettie Wismans, één van de teamleden aanwijzen om te tellen. De zaalwacht fungeert tevens als hoofdscheidsrechter.

©2019 by BC 't Pupke. Proudly created with Wix.com