Clubnieuws

Week 20

Binnensportaccommodaties gaan weer open!

We mogen weer! Het kabinet heeft besloten dat er vanaf 19 mei weer activiteiten binnen in accommodaties mogen plaatsvinden. Er gelden wel een aantal beperkingen en regels!

Meer informatie en gebruikersregels staan in de toegestuurde e-mail.

Dinsdag 25 mei mogen we weer binnensporten in sporthal De Kruisweide. Registratie en gezondheidscheck geschieden bij aanwezigheid door trainer of bestuurslid.

Tijdsindeling trainingsgroepen:

1e trainingsgroep van 18.30 - 19.30 uur;

2e trainingsgroep van 19.30 - 20.30 uur.

Senioren recreanten kunnen vrijspelen van 20.30 - 21.30 uur.

Crowdfundingsactie voor Wendy (dochter van Paul en Annemie Smedts)

Wendy heeft een agressieve vorm van de zenuwziekte MS (Multiple Sclerose). Er is een behandeling (stamceltransplantatie) die de schade die MS veroorzaakt stopzet. Helaas is deze behandeling ontzettend duur en wordt deze niet vergoed door de Nederlandse zorgverzekeraars. Om geld in te zamelen voor deze behandeling is er een crowdfundingsactie voor Wendy opgestart. Voor donaties en informatie ga naar: www.wendywilweerwandelen.nl

Met deze actie kan Wendy hopelijk een stamceltransplantatie in Moskou ondergaan. Alvast bedankt voor jullie aandacht en ondersteuning!

Denk aan elkaar en blijf gezond!

Oud Clubnieuws
arrow&v

Week X

Kies een jaartal en een week