Clubnieuws

Week 23

BC 't Pupke kan nu buiten badmintonnen!

In overleg met Sparta'18 mogen wij van hun accommodatie gebruikmaken en kunnen wij drie dinsdagen (9, 16 en 23 juni) buiten badmintonnen met speciaal ontworpen Airshuttles. Op 9 en 16 juni op gras in de "oefenhoek" en op 23 juni wellicht op kunstgras, vanwege onderhoud aan de velden. Wij krijgen een eigen ingang, links vooraan bij de parkeerplaats; dus niet via de hoofdingang.

In verband met onze meldingsplicht naar de gemeente voor onze buitensportactiviteiten, dienen jullie voor alle data aan te geven welke dinsdagen jullie wel en niet komen badmintonnen!

De 1e trainingsgroep is ingepland van 18.45 - 19.45 uur.

De 2e trainingsgroep en de senioren recreanten zijn ingepland van 20.00 - 21.30 uur.

Er is altijd een trainer en/of begeleider aanwezig.

Volg de veiligheids- en hygiëneregels op, waarbij het gezond verstand gebruiken voorop staat! Meer informatie hierover vinden jullie en de toegestuurde e-mail.

Waarschijnlijk kunnen de twee nog geplande kleinere evenementen: ijsje eten met trainingsgroepen (dinsdag 30 juni) en slotactiviteit/fietstocht senioren (dinsdag 7 juli), onder bepaalde voorwaarden doorgaan. Meer nieuws hierover volgt.

Denk aan elkaar en blijf gezond!

Oud Clubnieuws
arrow&v

Week X

Kies een jaartal en een week