Clubnieuws

Week 48

Badmintonseizoen 2021-2022.

Het kabinet heeft op de persconferentie van 26 november, vanwege het zeer hoge aantal coronabesmettingen, een avondsluiting en strengere maatregelen overdag afgekondigd! De maatregelen zijn erop gericht om het aantal contactmomenten per dag sterk te verminderen.

Maatregelen en dringende adviezen:

* Voor iedereen geldt: blijf zoveel mogelijk thuis;

* Er geldt een sluitingstijd voor alle locaties en evenementen tussen 17.00 en 5.00 uur;

* 1,5 meter afstand is verplicht voor alle volwassenen vanaf 18 jaar;

* 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op alle plaatsen waar een vaste zitplaats

geldt, zoals bijv. in de horeca;

* 1,5 meter afstand en een mondkapje wordt verplicht op doorstroomlocaties;

* Amateursport (wedstrijden en trainingen) is tussen 17.00 en 5.00 uur, zowel op binnen- als

buitensportlocaties niet meer toegestaan;

* Topsport mag wel na 17.00 uur, maar zonder publiek;

* Er mag geen publiek aanwezig zijn bij amateursport en professionele sport;

* Voor publieke binnenruimtes van sportlocaties, zoals sportkantines, kleedkamers en toiletten,

is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.

Uitslag competitiewedstrijd:

* Pupke 1 - Weert 4, 6 - 2.

Aanstaande competitiewedstrijden:

* Pupke 1 - Nuenen 1, op zondag 5 december om 9.30 uur;

* Pupke 2 - Lieshout 1, op zondag 5 december om 9.30 uur.

Badminton Nederland heeft dinsdag 30 november na ampel beraad besloten de bondscompetitie de komende drie weken gewoon voort te zetten!

Agenda

De dinsdagtrainingen op 30 november, 7 december en 14 december gaan wegens de nieuwe strengere maatregelen (avondlockdown) niet door!

Ter compensatie kunnen de senioren recreanten op zondag 5 en zondag 12 december van 9.30 - 12.00 uur vrijspelen!

Denk aan elkaar en blijf gezond!

Oud Clubnieuws
arrow&v

Week X

Kies een jaartal en een week