Clubnieuws

Week 49

De coronamaatregelen gelden vooralsnog tot medio december. Tussentijdse evaluatie met als gevolg aanscherping of versoepeling van de nieuwe maatregelen is mogelijk. Dus: trainingen en vrijspelen geschieden - voorlopig - onder voorbehoud!

Trainingen en vrijspelen:

- training 1e trainingsgroep van 18.30 - 19.30 uur; training in teamverband

- training 2e trainingsgroep van 19.30 - 20.30 uur; single-training i.v.m. 1,5 meter-maatregel

- vrijspelen senioren van 20.30 - 22.00 uur; enkelspelen senioren i.v.m. 1,5 meter-maatregel.

Voor individuele binnensporten geldt een maximum van 30 personen (inclusief jeugdspelers) per zelfstandige ruimte.

De Bondscompetitie zal zeker tot medio december stilliggen! Of en hoe de competitie wordt hervat is nu nog niet duidelijk. Dit zal mede afhangen van de situatie in december.

Uitslag Rabo ClubSupport 2020.

BC 't Pupke heeft maar liefst € 379,21 behaald! BC 't Pupke bedankt iedereen die op ons heeft gestemd. Met deze bijdrage kunnen wij mede ons bestedingsdoel realiseren.

Huidige coronamaatregelen:

- Bij sportevenementen is géén publiek meer welkom.

- Wedstrijden (bondscompetitie) en toernooien zijn niet toegestaan; alle wedstrijden zijn voorlopig

stilgelegd omdat wedstrijden leiden tot veel extra reisbewegingen en sociale contacten.

- Jeugd t/m 17 jaar kan zonder beperking trainen/badmintonnen ook in teamverband.

- Volwassenen: alleen sporten op 1,5 meter afstand van elkaar, hetzij alleen of in teamverband met maximaal 4 personen. Geen dubbel-spelen maar enkelspelen met maximum van 30 personen in de sporthal.

- Ingang van sporthal "De Kruisweide" via hoofdingang en dan gelijk rechts richting de kleedlokalen.

Volg daarvoor de aangebrachte looproute in de rechter sporthal.

- Uitgang via zijuitgang aan de linkerzijde van de sporthal.

- De "Kruisweidehoreca" is in overleg met de gemeente en de veiligheidsregio tot nader order

gesloten.

- Kleedkamers en douches zijn dicht.

Blijf allemaal gezond!!

Het bestuur wenst iedereen een gezellig Sinterklaas-feest!

Oud Clubnieuws
arrow&v

Week X

Kies een jaartal en een week