top of page

Vereniging

Lid Worden / Proefles

Gratis een Proefles volgen

Wil jij eens proberen of badminton de sport is voor jou? Dan nodigen wij je hierbij uit om geheel vrijblijvend eens een keer langs te komen en mee te spelen.

 

Onze speelavond is op de dinsdag; jeugd (18.30 - 19.30 uur), competitiespelers (19.30 - 21.00 uur) en senioren/recreanten (20.30 tot 22.30 uur). De eerste 4 weken training en vrijspelen zijn geheel gratis en leenrackets zijn aanwezig. Bij ons gaat het om gezelligheid en het opdoen van wat conditie. Hoog presteren mag, maar is zeker niet tot doel verheven. Badminton is een sport die iedereen met behulp van wat begeleiding door een training kan leren spelen en waar men volop plezier aan kan bleven. Tevens zal de conditie hiermee op peil gebracht worden. Er kan zowel recreatief als in competitieverband gespeeld worden en er worden jaarlijks verschillende toernooien georganiseerd 

 

Bel voor informatie naar Hettie Wismans 06-30863740, vul het onderstaande formulier in om je aan te melden voor een proefles of kom gewoon op de dinsdagavond eens binnenlopen en sla een shuttle mee!

Lid worden

Ben je helemaal overtuigd van de gezelligheid van BC 't Pupke en wil je je graag aanmelden bij onze badmintonclub? Vul dan meteen het formulier in en kies jouw lidmaatschap! Na aanmelding volgt altijd nog mailcontact met onze secretaris. 

Aanmeldformulier

Onderstaande alleen invullen bij lidmaatschap (niet bij proefles)

Bedankt voor de aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact op!

bottom of page